Houtworm bestrijding 

Houtworm gevonden in uw woning of bedrijfspand? Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wij helpen u daar graag mee. Weening Services is een deskundige in hout aantastende insecten. We zijn gediplomeerd ongedierte bestrijder en bestrijden onder veilige omstandigheden. De materialen die wij hanteren en methodes zorgen voor een snelle en doeltreffende houtworm bestrijding. Belangrijk bij houtworm bestrijding is een goede inventarisatie zodat de juiste behandelings techniek kan worden uitgevoerd.

Houtworm herkennen?

In ons land komen een aantal hout aantastende insecten voor. Dit zijn houtworm, boktor, bonte knaagkever en spinhoutkever. U kunt houtworm herkennen door de diverse gaatjes die u kunt zien in het hout. Bij deze gaatjes ligt vaak boormeel dit betekend op aanwezigheid van houtworm. Het is dan zeer belangrijk om een deskundige te laten kijken naar de aantasting van het hout. Als gevolg van aantasting van draagbalken of andere relevante houten onderdelen in een contructie kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Vandaar adviseren wij u om contact op te nemen bij het vermoeden van houtworm.

Diverse technieken voor houtwormbestrijding

Houtworm is te bestrijden aan de hand van diverse technieken. Dit is afhankelijk van de houtaantasting, het houtsoort, het insect en de situatie van de wonig of ander object. Weening Services geeft bij een houtwormbestrijding een garantiecertificaat af waardoor u gerust kan zijn op een vakkundige behandeling.

Weening Services staat voor:

 

Neem contact met ons op

Graag komen we bij u kijken voor een inventarisatie zonder verdere verplichting. U mag ons bellen of mailen voor een gratis inspectie waarin wij u zullen adviseren of mogelijke maatregelen te nemen. Wij helpen u graag verder.