Snel advies nodig voor ongedierte bestrijden in Friesland?

Schakel de hulp in van Weening Services en u krijgt meteen het beste advies. Weening Services werkt verspreid over Friesland, Groningen en Drenthe. U kunt dus verwachten op en snelle aanpak van ongedierte.

Weening Services begrijpt dat dit ongedierte probleem  snel moet worden opgelost. Door jarenlange ervaring en kennis, strategie en preventie kunnen wij problemen met plaagdieren oplossen. Wij richten zich voornamelijk op het vakkundig adviseren van onze klanten. In sommige gevallen zal er toch een bestrijdingsactie moeten worden uitgevoerd, dit wordt uitsluitend gedaan met die bestrijdingsmiddelen, die zijn toegelaten door de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Met Weening Services bent u verzekerd van een efficiënte bestrijding van plaagdieren, ongeacht als het om houtwormen, muizen, ratten, wespen welk ander plaagdier het ook is.

Weening Services staat voor:

Graag komen we bij u kijken voor een inventarisatie zonder verdere verplichting. U mag ons bellen of mailen voor een  inspectie waarin wij u zullen adviseren of mogelijke maatregelen te nemen. Wij helpen u graag.