Ongedierte bestrijding Leeuwarden

Weening Services helpt u zo snel mogelijk in Leeuwarden af van uw ongedierte af. Waarvan onder andere houtwormen, ratten en wespen. Bij bijna elke vorm van ongediertebestrijding doorlopen wij vooraf de verschillende stappen uiteen. Zodat u altijd weet wat u exact van ons kan verwachten.

Waarom Weening Services?

Weening Services is een gecertificieerde specialist  in de bestijding, maar ook in het voorkomen van ongedierte. Wij werken met de diploma "bestrijdingskundige dierplagen en houtverwerkende schimmels." Doordat wij gecertificeerd zijn weten wij van aanpakken en lossen wij het probleem tot de kern op, zodat u in de toekomst geen problemen meer ervaart. 

Voor wie?

Weening Services kan zowel voor particulier, als iedere instelling en elke bedrijfstak een effectief 'ongediertepreventieplan' opstellen. Dit kan inclusief een HACCP-logboek administratie.

Weening Services adviseert en bestrijdt ongedierte op vakkundige wijze in Leeuwarden bij:

Plan van aanpak

Heeft u last van ongedierte? Neem dan snel contact op voor een bestrijding van uw ongedierte probleem. Weening Services is 7 dagen per week bereikbaar!

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in Leeuwarden en/of een inspectie kunt u hier contact met ons opnemen of bel met het volgende telefoonnummers.