Ontstoppingsbedrijf Drachten en omstreken

Heeft u last van stankoverlast vanuit uw riool? Borrelt het water telkens weer omhoog? En heeft u al van alles geprobeerd om uw rioolprobleem op te lossen? Geen nood Weening Services de rioolontstopper van Drachten en omstreken helpt u van het probleem af. Weening Services heeft de nodige ervaring, kennis en gespecialiseerd apparatuur om deze rioolproblemen op te lossen.  

Oorzaken van een verstopt riool

Elk afvoer, van uw wastafel, keuken, douche, wc, bad, is aangesloten op een rioolsysteem. Bij een wat ouder huis is dat systeem al langer in werking. Het kan dan voorkomen dat aangekoekte voedsel/vetresten er voor zorgen dat uw riolering verstopt raakt. Maar een riool kan ook verstopt raken door scheuren of door een verzakking van het rioolsysteem.

Ontstoppingsbedrijf nodig in Drachten en omgeving om uw riool te reinigen?

Heeft u last van een verstopt riool en/of afvoer? Of loopt de riolering niet goed door. Het is dan belangrijk dat het riool goed wordt schoongemaakt. Weening Services bezit geavanceerd apparatuur, zodat uw riolering tot aan de originele diameter wordt schoongemaakt. Weening Services is dan ook de ontstoppingsdienst in Drachten en de omgeving Smallingerland. Wij helpen u dan ook graag bij het oplossen.

 Voorkom schade aan uw riool en neem snel contact op als u last heeft van:

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Weening Services is werkzaam naast Drachten, ook in onder andere Oudega, Opeinde, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee en omstreken.