Wespen bestrijden Leeuwarden

Een wespennest kan in sommige gevallen veel overlast veroorzaken. Het is belangrijk voor een goede wespenbestrijding dat er een trefzekere aanpak is. Het is dan ook aan te raden een wespennest door een deskundige te laten verwijderen. Weening Services helpt u snel en vakkundig van uw wespen probleem af! Wij staan dan ook 7 dagen per week voor u klaar.

De pluspunten van Weening Services:
Onze garantie bij wespenbestrijding

Wij geven u garantie op de wespen bestrijding, omdat wij zijn verzekerd van de door ons geleverde kwaliteit. Door de ons deskundige geleverde behandeling neemt na één dag het aantal levende wespen van 75 tot wel 100% af. Mocht er na 7 dagen nog overlevende wespen gebruik maken van het nest, dan komen wij bij u terug voor een kostenloze nabehandeling.

Veelgestelde vragen over wespen

De veel voorkomende wespen in Nederland zijn voornamelijk de ‘gewone en de Duitse wesp’. Deze Wesp is te herkennen aan de typerende zwarte en gele dwarstekening op het achterlijf. Deze wespen kunnen 10 tot 15mm lang zijn.

Wij streven er naar om dezelfde dag nog de bestrijding uit te voeren.  Maar wij garanderen in ieder geval dat de bestrijding binnen 24 uur wordt uitgevoerd. 

De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken om het wespennest te mee injecteren laten wij waar het is. Hiermee bedoelen wij dat een nest wat bijvoorbeeld in een boom zit direct na de behandeling moet worden weggehaald. Er moet worden gewacht tot er geen activiteit van wespen meer is. Hierna kunt u het nest in een zak doen en afspreken met een mes/ of schop.

Afspraak maken voor voor wespen bestrijding in Leeuwarden?

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van wespen neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers