Wat is de beste bestrijding voor houtworm?

Houtworm bestrijden is geen gemakkelijke. Houtworm is namelijk erg hardnekkig. Het beschadigt jouw hout en kan daardoor op langere termijn schadelijk zijn voor het hele huis. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren waarop je houtworm kan bestrijden.

Houtworm

Houtworm zijn larves van een bepaald soort kever dat hout eet. Door het eten boten zij gaten in balken, meubels en andere houten voorwerpen. Door naar de grote van de gaten te kijken en de houtpoeder die wordt achtergelaten kun je vaststellen om welk soort het gaat en welk bestrijdingsplan er nodig is. 

De beste bestrijding voor houtworm

De beste manier van bestrijding van houtworm is het inschakelen van een specialist. Een ongediertebestrijder zal dan langskomen om te inspecteren en om te bepalen om welke soort houtaantaster het gaat. Aan de hand van deze informatie wordt een behandelplan opgesteld. 

Een deskundige beschikt altijd over de juiste bestrijdingsmiddelen tegen houtworm. En door het bestrijdingsplan wordt een jarenlang onopgemerkt probleem worden opgelost.

Hulp nodig bij de houtwormbestrijding?

Misschien heb je zelf al geprobeerd om de plaag op te lossen. Voor een effectieve houtwormbestrijding, moet echt een deskundige worden ingeschakeld. Bij Weening Services ben je aan het juiste adres.