Weening Services werkt door, maar opgepaste wijze

Nederland zit in een uitzonderlijke situatie. Het COVID-19 Coronavirus heeft een Nederland in zijn greep. U als klant bent belangrijk voor ons, en dat betekent dat Weening Services ook in deze lastige tijd voor u klaar staat.

Wat kan u doen

Echter staat de veiligheid van onze medewerkers, maar ook u als klant voorop. Wij vragen dan ook als u last heeft van verkoudheid, hoesten of koorts dit direct te melden aan onze medewerker. Zodat zij hier rekening mee kunnen houden in de dienstverlening. Om deze zo goed mogelijk uit te voeren.

Rioolwater en het Corona virus

Onlangs is bekend geworden dat uit onderzoek is gebleken dat in rioolwater het Coronavirus kan voorkomen. En daarom volgen wij van Weening Services de adviezen van het Rijksoverheid en het RIVM strikt op om besmetting en verdere verspreiding te voor komen. Onze medewerkers hebben dan ook expliciete instructies te gekregen om de adviezen op te volgen.

Cruciale beroepen

De Rijksoverheid heeft verklaard dat schoonmaakbedrijven (facilitaire en ondersteunende functies) tot de cruciale beroepsgroepen behoren. De schoonmaaksector is daarmee een onmisbaar onderdeel van de vitale

Via onze website proberen we u op de hoogte te ahouden van wijzigingen in onze dienstverlening.
Vooralsnog zijn wij op alle gebieden, rioolservice, schoonmaak en specialistische reinigen nog volop actief.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of één van de onderstaande telefoonnummers.