Uw alarmdienst bij ongedierte

Heeft u direct hulp nodig op het gebied van ongedierte? Schakel onze alarmdienst ongedierte dan in. Weening Services stuurt snel deskundige medewerkers met de juiste materialen om alle vormen van ongedierte te bestrijden.

Wie zijn wij?

Weening Services is specialist op het gebied van rioolreiniging en ongediertebestrijding. Wij garanderen u bij de bestrijding dat alle ongedierte ook écht weg is. Uiteraard geeft ook onze alarmdienst ongedierte u deze garantie.

De alarmdienst ongedierte inschakelen

Onze alarmdienst ongedierte komt met bekwame medewerkers bij u thuis om u van de plaagdieren te verlossen. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten. Onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma "bestrijdingskundige dierplagen en houtverwerkende schimmels" en doen regelmatig aan bijscholing. Zij weten dus wat ze doen. De producten die de medewerkers van de alarmdienst ongedierte gebruiken zijn bovendien niet schadelijk voor eventuele huisdieren.

Een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het inschakelen van onze alarmdienst ongedierte. Dit kunt u hier doen. Dit is eveneens de plek waar u uw vragen aan ons kunt stellen. 

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van ongedierte neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact