Specialist in boktor bestrijding

Weening Services is gespecialiseerd in het bestrijden van boktor. Voor wij met een boktorbestrijding beginnen komt er een gecertificeerde deskundige langs voor een boktor inspectie. Samen met u stellen we een passend bestrijdingsplan op. Hierbij bespreken we welke bestrijdingsmethode gekozen wordt om de boktor te bestrijden.

Boktor herkennen?

Indien u gaatjes herkent in het hout tussen de 2 en 5 millimeter, dan zijn de boktor larven al volwassen geworden en uitgevlogen vanuit uw hout. Een volgroeide boktor eet bijna niets meer en legt alleen maar eitjes.

Bestrijden belangrijk? De larve van een boktor kan in acht tot tien jaar tijd een houten balk onherstelbaar beschadigen. In de zomer legt de boktor zo’n 150 tot 300 eitjes. De larve van de boktor is in ongeveer vijf jaar volwassen. Dit betekent dat in korte tijd uw balken of houten vloer door de boktor opgegeten kan worden. Snel en grondig bestrijden is van groot belang.

Boktor bestrijden in Friesland, Groningen en Drenthe

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van boktor neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact