Snel verlost van uw mierenplaag!

Mieren bestrijden 

Mieren gaan op zoek naar eten. Bewaar daarom voedingsmiddelen goed afgesloten en houd afvalemmers gesloten.

Wanneer u buiten een mierennest heeft, bijvoorbeeld onder een tegel in de tuin, dan is het mogelijk om de mieren te bestrijden door de omgeving om het nest en de mierstraten ruim te bespuiten met een spuitpoeder. Wanneer een mierennest zich binnenshuis bevindt, is het van belang dat u een algemeen te gebruiken residueel werkend middel wordt gebruikt.

Mieren bestrijden doen we onder andere in de volgende plaatsen: Groningen, Drachten, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van mieren neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108
Leeuwarden e.o. (058) 303 0412
Groningen e.o. (050) 305 0028
Drenthe (0592) 749 033

Mieren algemeen

Mieren bestrijden is een lastige zaak, ze zijn sociale kolonie-vormende insecten. Ze komen overal ter wereld, met uitzondering van Antartica, voor. Hierdoor kunnen ze gezien worden als één van de succesvolste diergroepen. Vele mierensoorten bouwen hun nest in de bodem of in holle bomen, omdat mieren op zich nestelen op deze moeilijk bereikbare plekken zijn ze lastig te bestrijden.

Schadelijkheid van mieren

Mieren kunnen in huis komen op zoek naar voedsel. Dit tot grote overlast.

 

 

 

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact