Gespecialiseerd in effectieve muizen bestrijding

Last van muizen? Weening Services biedt effectieve muizenbestrijding voor bedrijven & particulieren. Wij zijn diplomeerde plaagdierbestrijders die precies weten hoe wij effectief muizen moeten bestrijden en herhaling van muizen overlast kunnen voorkomen.

Risico’s van een muizenplaag

Muizen overlast is niet alleen erg vervelend voor u en uw medewerkers, het kan ook negatieve reputatie zijn voor uw bedrijf. Muizen overlast kan leiden tot schade aan uw voorraad en uw gebouw, er is risico op salmonella en o.a. de ziekte van Weil bovendien verspreiding en besmetting van eventueel aanwezige voedingsmiddelen en andere goederen. Daarom is het van belang dat het bestrijden van muizen wordt uitgevoerd door ervaren muizen verdelgers, die muizen doeltreffend bestrijden en herhaling voorkomen.

Effectief bestrijden van muizen

Het bestrijden van muizen vraagt om een snelle aanpak. Doeltreffend muizen bestrijden begint met een inspectie. Onze deskundige inspecteert geheel vrijblijvend uw situatie. Indien nodig doen wij u direct een voorstel voor het bestrijden en weren van de muizen.

Muizen bestrijden doen we onder andere in de volgende plaatsen: Groningen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van muizen neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact