Houtworm bestrijding nodig in uw woning?

Dan bent u hier op het juiste adres. Weening Services is een deskundige in houtworm bestrijding en doet dit al meer dan 15 jaar.

Renovatie of verbouwen van uw woning of bedrijfspand? Laat een inspectie op houtworm door Weening Services uitvoeren. Hierdoor kunt u tijdig houtworm signaleren en veel kosten besparen. Een houtworm technicus komt ter plaatse voor een deskundig inventarisatie en binnen twee dagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Indien u een houtworm behandeling door Weening Services laat uitvoeren ontvangt u van ons een garantiecertificaat met daarbij een jarenlange garantie die tevens overdraagbaar is indien u uw woning verkoopt.

Ter bestrijding van vele houtaantastende insecten voert Weening Services jaarlijks vele inspecties en behandelingen uit.

Houtworm aangetroffen?

Bestrijden is vaak noodzakelijk. Een houtworm kan drie tot vijf jaar ongestoord in het hout leven voordat ze zich verpopt tot houtwormkever en uitvliegt.

Heeft u last van houtworm in uw woning of bedrijfspand en woont u in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan bent u aan het juiste adres bij Weening Services. Vanuit Augustinusga in Friesland helpen wij u binnen no-time met houtworm bestrijding.

Houtworm bestrijden in Friesland, Groningen en Drenthe

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van houtworm neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

 

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact