Snel ratten laten bestrijden!

Gespecialiseerd in effectieve ratten bestrijding

Last van Ratten? Weening Services biedt effectieve rattenbestrijding voor bedrijven & particulieren. Wij zijn gediplomeerd en pakken het probleem tot de kern aan.

Risico’s van een rattenplaag

Ratten zijn een van de meest voorkomende knaagdieren die in Nederland overlast veroorzaken. Ratten vervuilen en beschadigen materiële bezittingen. Door hun knaagdrift kunnen ze dan ook veel schade aanrichten.
Daarnaast kunnen ratten allerlei ziektes overbrengen, een voorbeeld hiervan is de Ziekte van Weil. Daarom is het snel bestrijden van ratten van groot belang.

Effectief bestrijden van ratten

Preventieve maatregelen waarmee u voorkomt dat ratten uw huis binnen dringen, zijn het afdichten van gaten en kieren in muren. En door voedselbakken of afvalemmers met een metalen deksel af te sluiten, voorkomt u dat ratten toegang hebben tot voedsel.

Wij raden dringend aan om bij de eerste signalen van overlast door ratten onmiddellijk actie te ondernemen. Ratten planten zich namelijk uitermate snel voort. Als u deze ongewenste indringers niet meteen grondig gaat bestrijden, krijgt u gegarandeerd te maken met hinderlijke overlast, zoals vernieling van uw bezittingen en onhygiënische situaties, die u had kunnen voorkomen.

Ook raden wij u aan om de oorzaak van de aanwezigheid van ratten te achter halen om herhaling te voorkomen en de situatie in de toekomst onder controle te houden.

Ratten bestrijden doen we onder andere in de volgende plaatsen: Groningen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van ratten kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact