Snel af van rioolvliegjes? Wij lossen het voor u op

Snel verlost van rioolvliegjes met direct resultaat door Weening Services de ongedierte deskundige.

Rioolvliegjes bestrijden

Last van rioolvliegjes in uw woning? Heel vervelend maar dit kan bovendien ook een gevaar voor uw gezondheid vormen. Vaak is de reden te vinden in een verstopte afvoerleiding. De verstopping moet worden verholpen. Belangrijk is dat een ongediertebestrijder u helpt om van deze rioolvliegen af te komen. Zelf bestrijden met een insectenspray is moeilijk omdat u alleen de volwassen insecten dood. De larven bevinden zich namelijk op lastige bijna onbereikbare plaatsen.

Rioolvliegjes zo herkent u ze

Rioolvliegjes ook wel motmuggen, latrinevliegjes of aalpotmuggen. Deze vliegjes zijn heel klein worden niet groter dan 5 millimeter. De kleur van het vliegje is grijs op hun rug en vleugels hebben ze vele haartjes. De motmug legt dagelijks een 200 hele kleine eitjes in vervuild, troebel water of in vochtige ruimten en deze komen na 20 tot 40 uur uit. Deze motmuggen planten zich razendsnel voort. In riolen zijn rioolvliegjes een heel normaalverschijnsel, ze vinden het prettig in vochtige koude ruimtes. Soms tref je ze ook in douche, bad, keuken of toilet ruimte aan.

Waarom rioolvliegjes bestrijden?

Het vervelende van rioolvliegjes is dat u er ziek van kan worden. Deze rioolvliegen voeden zich namelijk met schimmels en bacteriën. Deze insecten verspreiden de bacteriën door de hele woning  waardoor ze zo ziektes verspreiden.

Bestrijden bestaat uit twee stappen namelijk:

  • De oorzaak een verstopte afvoer ontstoppen dit kunt u proberen met azijn, hete soda of u kunt de leiding laten ontstoppen. Er mag geen viezigheid meer in de afvoerleiding bevinden.
  • U kunt een ongediertebestrijding laten uitvoeren hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele middelen die niet alleen de volwassen vliegen maar ook de larven dood.

               

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact met Weening Services opnemen via één van onderstaande telefoonnummers:

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact