Wespenbestrijden in Drenthe, Friesland, Groningen

Last van een wespenplaag?

Het gevaar van wespen is vooral groot aan het eind van de zomer, tijdens deze periode komt de wespenplaag op gang. Tegen die tijd zijn de wespen namelijk agressief. De beste tijd van het jaar om wespen en de wespennesten te bestrijden is daarom voor de zomerperiode. Mocht u in de zomerperiode een wespennest bij u in de buurt ontdekken, laat deze dan zo snel mogelijk bestrijden voordat er een wespenplaag ontstaat.

Het wespennest is gebouwd van gekauwd hout, dat het zijn karakteristieke papierachtige wanden geeft. In het voorjaar begint de koninginnewesp met de bouw van het wespennest. Zodra de werksters uitkomen, nemen zij de bouw over, dit is het moment om een wespenplaag te voorkomen.

In de vroege zomer is een normaal wespennest zo'n 30 cm groot, maar ze kunnen ook veel groter zijn. Plaatsen waar vaak wespennesten worden aangetroffen zijn dakranden, vlieringen of schuren en bijgebouwen. Op deze plekken komen wespen vaak in aanraking met mensen en kan er een werkelijke wespenplaag ontstaan.

Een enkel wespennest kan duizenden wespen bevatten, die, als ze verstoord worden, in zwermen kunnen aanvallen. Als de plaats van het wespennest gevaar voor mensen kan opleveren, dan moet het nest vernietigd worden. De agressieve eigenschap van het beestje kan een klein nest omtoveren tot een werkelijke wespenplaag.

Wespenplaag bestrijden in Friesland, Groningen en Drenthe

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor uw wespenplaag neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Wij bestrijden uw wespenplaag in onder andere: Drachten, Groningen,Leeuwarden, Haren, Peize, Hoogeveen, Sneek, Winschoten, Zuidlaren, Leek, Roden, Marum, Wolvega, Harlingen, Joure, Winsum, Oosterwolde, Beilen en Hoogezand.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact