Afvoerverstopping

Verstopte afvoer? Weening Services lost het op!

Weening Riool Services is deskundige in rioleringswerk en kan elke riolering reinigen en ontstoppen.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste apparatuur, hierdoor zijn de meeste verstopte afvoeren binnen een uur ontstopt.

Binnenshuis worden de afvoerleidingen mechanisch gereinigd. U kunt hierbij denken aan o.a. gootsteen, wastafel, vaatwasser, toilet en keukenafvoer. De leidingen worden weer schoongevreesd tot de originele diameter.

Voor het ontstoppen van grondafvoer leidingen rondom uw woning wordt gebruik gemaakt van een hogedrukreiniging. De restanten van de verstopping verdwijnen zo rondom uw huis.

Indien blijkt dat de afvoer defect is, dan kunnen wij eventueel, door middel van een camera inspectie, de locatie van het defect traceren.

Hulp bij verstopte afvoer

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor een verstopte afvoer neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

We zijn u met alle plezier van dienst in onder andere de volgende plaatsen: Leeuwarden, Drachten, Groningen, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Roden, Marum, Haren, Peize, Hoogeveen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure en Hoogezand.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact