Hulp bij het ontstoppen van het riool

Een verstopt riool, een verstopte afvoer of een verstopte wc kunnen erg veel hinder veroorzaken. Ontstoppingsbedrijf Weening Services is gespecialiseerd in het ontstoppen van onder andere riolen, afvoeren en wc's. Een snelle oplossing van ontstoppingsbedrijf Weening Services, zorgt ervoor dat u grotere schade en ergernis voorkomt.

Voorkom ontstoppingen

Zorg ervoor dat er regelmatig een ontstoppingsbedrijf langskomt, zodat u voorkomt in plaats van geneest. Voorkomen is beter, omdat tijdig eventuele problemen herkend worden en dus kunnen worden voorkomen.

Mechanisch reinigen van afvoerleidingen

Binnenshuis reinigen van afvoerleidingen hierbij kunt u denken aan het toilet, keukenafvoer, wastafel of gootsteen bijvoorbeeld. Hierbij frezen wij met een machine de leidingen schoon zodat de afvoerleidingen weer tot de oorspronkelijk diameter is hersteld.

 

Grondafvoerleidingen worden ontstopt met waterdruk

Met waterdrukreiniging worden de leidingen buitenshuis rondom uw woning met hogedruk gespoeld zodat vuil en vet  wordt afgevoerd en de verstopping verholpen.

Met behulp van Weening Services ontstoppingsbedrijf bespaart u veel ergernis en tijdverlies. Het kost namelijk vaak minder tijd om verstoppingen te voorkomen, dan om deze te herstellen.

 

Ontstoppingsbedrijf Weening werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor Weening ontstoppingbedrijf neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Weening Ontstoppingsbedrijf is onder andere werkzaam in: Drachten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Harlingen, Joure, Beilen, Leek, Roden, Groningen, Winschoten, Sneek, Wolvega, Hoogezand, Marum, Haren, Peize en Hoogeveen.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact