Onze alarmdienst riool helpt u uit de problemen

De alarmdienst riool van Weening Services is er voor u. Wij begrijpen namelijk dat er soms gevallen zijn waarmee u niet tot morgen kunt wachten. Is er sprake van een dergelijk rioolprobleem, dan kunt u contact opnemen met onze alarmdienst riool.

Voor iedereen

Bij Weening Services is de alarmdienst riool in te schakelen door zowel bedrijven als particulieren. Wij maken geen onderscheid en komen bij uw bedrijf of aan huis langs. Bij aankomst zullen we (de oorzaak van) het probleem opsporen en een oplossing aanbieden. Kortom, wij zorgen dat uw rioolproblemen opgelost worden.

Wat bieden wij?

Grondige reiniging bij bijvoorbeeld een verstopt riool of stankoverlast, dat is wat we u bieden. Weet u niet wat de oorzaak van het probleem is? Geen nood. Onze medewerkers van de alarmdienst riool hebben gereedschap om elke klus op te kunnen lossen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een verstopping of de vraag of er misschien een camera inspectie nodig is.

Meer weten over de mogelijkheden?

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie van onze riooldienst neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Weening riooldienst is onder andere werkzaam in: Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Harlingen, Joure, Beilen, Leek, Roden, Groningen, Winschoten, Sneek, Wolvega, Hoogezand, Marum, Haren, Peize en Hoogeveen.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact