WC verstopt?

Uw verstopte wc verhelpen? Bij Weening Services staan we klaar om uw wc verstopping op te lossen. Wacht dus niet en schakel ons direct in.

Deskundig wc ontstoppen

Iedereen kan een wc ontstoppen zult u denken, maar dit is niet waar. Een wc verstopping kan dermate ernstigs zijn, dat u er zelf niets meer aan kunt doen. Wanneer u de hulp van onze deskundige medewerkers inroept, weet u zeker dat uw wc verstopping opgelost wordt. Zij hebben diverse gereedschappen in hun bezit, waardoor verstoppingen snel verholpen kunnen worden.

Voorkom een verstopte wc

Een verstopte wc is niet altijd te voorkomen, maar er zijn wel een aantal dingen waar u op kunt letten. Een paar simpele tips zijn om het wc papier verbruik te minderen en geen andere spullen in het toilet te gooien. Mocht er dan alsnog een verstopte wc ontstaan, dan weet u dat u bij Weening Services terecht kunt.

Behalve bij een verstopte wc, kunnen we u ook van dienst zijn bij:

  • Verstoppingen en verstoringen van uw afvoeren (ook regenpijpen en riool)
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Ongediertebestrijdingen

Verstopte wc verhelpen in Groningen, Drenthe en Friesland

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor uw verstopte wc neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Wc verstopt? Wij staan voor u klaar in onder andere de volgende plaatsen: Drachten, Groningen, Oosterwolde, Beilen, Hoogeveen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Leek, Leeuwarden, Roden, Marum, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Haren, Peize, Joure en Hoogezand.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact