Ongedierte bestrijding in de Horeca

U wilt uw bezoekers graag tevreden houden. Soms blijkt het dat er ook onwelkome gasten o.a. knaagdieren of vliegen, van uw gastvrijheid gebruik maken. Het is altijd mogelijk dat dergelijke overlast van ongedierte voorkomt in horecabedrijven, of het nou een restaurant is of een klein café.

Uw goede naam die tot stand is gebracht door de kwaliteit die uw klanten van u verwachten wilt u behouden. Ongedierte kan deze kwaliteit behoorlijk aantasten. Weening Services dé plaagdierspecialist voor ongediertebestrijding de horeca. Door ons speciale, op maat gemaaktePlaagdier Ontzorgd pakket maken we uw onderneming samen vrij van ongedierte.

Ongediertebestrijding in de horeca

Weening Services kent de risico’s van hotels, restaurants en cafés als geen ander. En weet dus ook dat u zich wilt richten op uw bedrijfsvoering en uw gasten. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden voor preventie en ongediertebestrijding in horeca en hotel van u over. Wij werken met u samen via het steeds weer op maat gemaakte en bijgestuurde Plaagdier Ontzorgd pakket.

Waarom Weening Service?

Weening Services is de ideale partner omdat wij inmiddels al jaren ervaring hebben opgebouwd op het gebied van plaagdierpreventie en ongediertebestrijding. Weening Services heeft oog voor het milieu, bovendien zijn wij gecertificeerd volgens het CPMG-keurmerk en werken we altijd volgens de laatste normen zoals HACCP.

Heeft u interesse van ongediertebestrijding of bent u benieuwd naar wat ons Plaagdier Ontzorgdpakket voor u kan betekenen? Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact