Ongediertebestrijding levensmiddelen

Het is in de levensmiddelenindustrie erg belangrijk dat zowel voor de producenten als de consumenten dat ons voedsel, en de grondstoffen volledig veilig en hygiënisch zijn. Het is algemeen bekend dat plaagdieren vele ziekteverwekkers bij zich kunnen dragen. Deze ziekteverwekkers kunnen direct overgedragen worden op mensen, maar ook zijdelinks via besmet voedsel of door aanwezigheid van plaagdieren.

Plaagdieren betekent een ernstige verstoring van de bedrijfsvoering. Weening Services houd zich bezig op gebied van levensmiddelen is ongediertepreventie beter dan ongediertebestrijding Weening Services de ongediertebestrijder in de levensmiddelenbranche.

Plaagdieren bestrijden met Weening Services

Wij werken graag aan oplossingen wat betreft plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding in de levensmiddelen branche. Dit doen wij met ons speciaal Plaagdier Ontzorgd plan. Succes gegarandeerd! Onze kennis gaat verder dan alleen ongediertebestrijding. Wij kijken naar de omgeving en de in- en uitgaande logistiek. Wij geven adviezen in het weren van plaagdieren en als laatste een eventuele ongediertebestrijding om een urgent ongedierte probleem de kop in te drukken.

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor ongedierte neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact