Plaagdierbestrijding en -preventie in de agrarische sector

Weening Services is dé specialist in  pluimvee, rundvee, schapen, varkenshouderij etc. wat betreft plaagdierbestrijding en –preventie. In de agrarische sector zijn wij sinds jaar en dag goed thuis. We werken samen met alle soorten bedrijven in de agrarische sector. Door ons speciale, op maat gemaakte Plaagdier Ontzorgd pakket werken we samen met u aan een onderneming vrij van plaagdieren.

Uw hygiëneprotocollen zijn voor ons de normaalste zaak

Weening Services gaat hier professioneel mee om en lossen uw ongedierteprobleem op. Niet voor niets dat we binnen deze sector voor veel opdrachtgevers o.a. de knaagdierbeheersing verzorgen. Knaagdieren zijn namelijk een veel voorkomende plaagdiersoort in de veehouderij. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf vrij wordt en blijft van deze knaagdieren. En dit ongedierte, wat verantwoordelijk is voor de verspreiding van vele ziektes, wilt u toch ook niet in uw stallen!

Zwarte, bruine ratten en muizen zijn door al op veel agrarische bedrijven bestreden en geweerd. Ook nu het gebruik van diverse rodenticiden steeds verder beperkt wordt, zijn wij zeer goed in staat om al uw ongedierteproblemen op te lossen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie in de pluimvee, rundvee, schapen, varkens sector? 

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor ongedierte neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

 

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact