Ongedierte bestrijdingsplan nodig? Wij helpen u!

Ongediertebestrijding en preventie plan voor de pluimveehouderij aantoonbaar aan de instanties die voorziet dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd en die voldoet aan de wettelijke eisen. Preventie van ongedierte is in de pluimveehouderij van groot belang. Gezien het belang van ongediertepreventie in de pluimveehouderij, zijn onze diensten voor de agrarische sector gericht op  voorkoming van ongedierte door middel van preventieve maatregelen. Ook kunnen wij voor u inspecties uitvoeren en geven wij u deskundig advies, waarmee u zelf het risico op ongedierte kunt verkleinen.

Acuut een ongedierte plaag wij helpen u direct

Indien u echter last heeft van een acute ongedierte plaag, kunnen wij dit probleem snel voor u oplossen door middel van een bestrijdingsactie. De preventieve aanpak van ratten, muizen en vliegen is vaak een ondergeschoven punt bij de pluimveehouderij. Dit komt door de vele kernactiviteiten die plaats vinden. Professionele ongediertebestrijding bij de agrarische sector is een belangrijk een onderdeel van een goede bedrijfsvoering.

Vakopleiding

Wij onderscheiden ons doordat we continu volgens de laatste richtlijnen werken. U kunt hierbij denken aan het volgen van cursussen en vakopleidingen die uniek in de ongedierte branche worden gegeven. Door onze kennis te delen en de nieuwste technieken in te zetten kunnen wij u helpen in de toekomst ongedierte te vermijden. Ons doel is voor u het ongedierte probleem uit handen te nemen, zodat u op uw kerntaken kunt richten. Tijd is immers geld.

Ongedierte preventieplan nodig wij helpen u graag

U kunt indien gewenst met ons een service-overeenkomst aangaan met Weening Services.

  • Onderdelen van deze service-overeenkomst kunnen vormen:
  • Inspecties met vaststelling van de ongedierteproblemen en mogelijke risico’s.
  • Rapporten van elk bezoek met observaties en geadviseerde acties.
  • Controle op naleving van de wetgeving
  • Betrijding van eventueel voorkomend ongedierte

Gezond en veilig werken met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen

Wij werken met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Weening Services beschikt over het NVPB keurmerk. De NVPB is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich professioneel bezighouden met plaagdiermanagement. Om de branche te professionaliseren en om de kwaliteit te verhogen, is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld. Wij zijn  aangesloten bij de NVPB  en beschikken over alle vereiste vergunningen en vakbekwaamheidsdiploma’s op het gebied van plaagdierbestrijding en- wering. Bovendien zijn we in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen. 

  

Misschien is het daarom een goed idee eens verder te kijken naar een professional die de preventie en beheersing van dierplagen van binnen en buiten kent. De professional kan u adviseren over terugdringen van schade aan gebouwen, goederen en imagoverlies. Hierdoor verbetert uw bedrijfsvoering en kunt u kosten besparen door een effectief plaagdiermanagement. Weening Services is een kleine, flexibele marktpartij die u graag ontzorgt en afspraken met u maakt in een serviceovereenkomst.

Service overeenkomst voor pluimveehouderij

U kunt uit meerdere serviceovereenkomsten kiezen al naar gelang uw omstandigheden en wensen. Bij
alle overeenkomsten monitoren wij uw bedrijf één keer per maand. Als blijkt dat er besmetting is opgetreden, gaan we bestrijdingsmaatregelen treffen. Daarna verzorgen we een aantal follow-ups totdat de overlast is verdwenen of tot een minimum is gereduceerd. Ook geven we adviezen t.a.v. weringsmaatregelen om nieuwe plaagdier uitbraken tot een minimum te beperken. Informeer ook naar onze milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden. Hierbij worden zonder rodenticiden (gif voor knaagdieren) en dus zonder doorvergiftiging naar andere dieren ratten en muizen bestreden.

  

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van ongedierte neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108 

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028 

Drenthe (0592) 749 033

  

 

 

Contact

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact