Gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie in de pluimvee, rundvee, schapen, varkens sector?

Neem snel contact met ons op voor een gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor ongedierte neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Bel mij terug

Liever even teruggebeld worden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Plaagdierbestrijding & preventie agrarische sector 

Weening Services is dé specialist in  pluimvee, rundvee, schapen, varkenshouderij etc. wat betreft plaagdierbestrijding en –preventie. In de agrarische sector zijn wij sinds jaar en dag goed thuis. We werken samen met alle soorten bedrijven in de agrarische sector. Door ons speciale, op maat gemaakte Plaagdier Ontzorgd pakket werken we samen met u aan een onderneming vrij van plaagdieren.

Wij zijn voor alle instanties gecertificeerd 

Weening Services gaat hier professioneel mee om en lossen uw ongedierteprobleem op. Niet voor niets dat we binnen deze sector voor veel opdrachtgevers o.a. de knaagdierbeheersing verzorgen. Knaagdieren zijn namelijk een veel voorkomende plaagdiersoort in de melkveehouderij. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf vrij wordt en blijft van deze knaagdieren. En dit ongedierte, wat verantwoordelijk is voor de verspreiding van vele ziektes, wilt u toch ook niet in uw stallen!

Zwarte, bruine ratten en muizen zijn door ons al op veel agrarische bedrijven bestreden en geweerd. Ook nu het gebruik van diverse rodenticiden steeds verder beperkt wordt, zijn wij zeer goed in staat om al uw ongedierteproblemen op te lossen.