Riool problemen in Drachten snel opgelost!

Weening Services lost uw riool probleem in Drachten op

Een verstopt riool, dat is vervelend! Hierdoor staat u meteen voor praktische problemen. U kunt geen gebruik meer maken van toilet of niet meer afwassen of douchen. Is uw riool verstopt in Drachten? Wij hebben de kennis en materialen om dit snel voor u op te lossen.

Oorzaak van verstopping in het riool

Rioolproblemen worden door vervuiling van het riool ontstaan. Hierdoor ontstaan meestal de verstoppingen en stankoverlast. De diameters van de rioolleidingen kunnen door vet, vuil en zeepresten in de loop van de tijd steeds kleiner worden. Hierdoor loopt het water steeds minder snel door de leidingen met als gevolg hiervan een verstopte riolering. Zelf merkt u vaak dat het water blijft staan in de wastafel en water dat in het douche putje blijft staan.

Rioolreiniging

Afvoerleidingen reinigen wij binnenshuis met diverse soorten  freesmachines zodat de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter bevatten. Grondleidingen rondom uw huis worden met waterdruk gereinigd met zodanige druk dat de dat de verstopping wordt afgevoerd. Elk riool verstopping probleem eist een andere manier van aanpak. Een verstopte afvoer heeft namelijk een andere aanpak nodig dan het reinigen van een hoofdriolering.

Rioolleiding ontstoppen met chemische middelen

Chemische middelen gebruiken om uw afvoer te ontstoppen raden wij u af. Deze chemicaliën zijn erg giftig en slecht voor het milieu. Bovendien kunnen deze middelen de leidingen aantasten.

Rioolservice zakelijke markt

Voor de zakelijke markt worden we veel benaderd voor rioolreiniging, inspecties en onderhoud. Wij zijn namelijk in bezit van diverse technieken  en uitzonderlijke machines om dit op te lossen. Deze rioolservice wordt door onder andere loodgieters, installateurs en aannemers veel gebruik van gemaakt.

Onze ontstoppingsdienst bestaat uit onder andere:

  •                  Ontstoppen van rioleringen en afvoeren
  •                  Inspecteren en onderhouden
  •                  Rioolreiniging

De rioolontstopper van Drachten en omgeving kan u helpen de rioolproblemen op te lossen. Wij komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen. Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst voor het verhelpen van ontstoppingen? Neem dan gerust contact op met Weening Services. Wij zijn bekend in Drachten en omgeving. En lossen dit snel voor u op. 

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact