Riool verstopt Leeuwarden

 

Riool verstopt in Leeuwarden en omstreken?

Weening Services ontstopt uw afvoer snel in Leeuwarden. Water dat blijft staan in de douche, gootsteen of wastafel. De wc of toilet die niet goed meer wil doorlopen. Dit kan betekenen dat de afvoer verstopt is. Een ding is zeker dit wilt u zo snel mogelijk zien worden opgelost.

Rioolreiniging bij binnenriolering

Onze ontstoppingsdienst maakt bij binnenrioleringen behulp van een flexibele boorkop met een flexibele veer hiermee frezen wij door de verstopping heen. Met deze manier ontstoppenwij uw afvoer door het vuil dat vrijkomt uit de leidingen. Dit vuil wordt versnipperd en afgevoerd.

Rioolreiniging op de buitenriolering

De buitenriolering ontstoppen we meestal door gebruik te maken van een hogedrukreiniger. De riolering wordt met zeer hoge druk doorgespoten, hierdoor wordt de verstopping verwijderd. Het ontstoppen wordt eigenlijk gebeurt met extreem hoge kracht door te spoelen. Deze bovenvermelde methodes kunnen indien nodig in combinatie worden gebruikt wanneer er sprake is van een hardnekkige verstopping is in af afvoer. Mocht dit het geval zijn, dan is het raadzaam  een camera inspectie te laten voorafgaan.

Wilt u water en stankoverlastvoorkomen? Bel Weening Services de rioolontstopper uit de regio. De rioolverstopping wordt snel en vakkundig door ons opgelost.

Weening Services de ontstoppingsdienst

Weening Services de ontstoppingsdienst in Leeuwarden en omgeving. Afvoer verstopt? Wij zijn snel ter plaats om uw riool te ontstoppen. Wij reinigen uw afvoer vakkundig en snel en 365 dagen per jaar. Natuurlijk zijn we ook snel ter plaats in Sneek, Drachten, Dokkum of Steenwijk om rioolproblemen op te lossen.

 

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact