Snel en effectief houtworm bestrijden

Houtworm kan voor veel schade zorgen op verschillende plekken. Denk aan vloeren, balken en andere houten objecten. Als je hier niks aan laat doen, gaat dit voor veel problemen zorgen.

Met houtworm bedoelen wij het bestrijden van de houtwormkever. Je hebt in eerste instantie niet direct last van de houtwormkever, maar van zijn larven. Deze larve, ook wel houtworm, vreet zich een weg door het hout. Ze boren al etend gaten in bijv. uw meubels, vloerbalken en dakconstructies.

Er is in Nederland niet één soort houtwormkever, er zijn meerdere actief. Hierdoor zijn er ook verschillende soorten houtwormen. De professioneel opgeleide ongedierte bestrijders van Weening Services kunnen aan de hand van de gaten en het boormeel zien welke houtwormkever actief is en hoe die moet worden bestreden.

Houtworm zelf herkennen?

Om een snel en effectief houtworm bestrijdingsplan op te stellen is het meest effectief om een professionele bestrijder in te schakelen.  Maar je kunt wel zelf wel op onderzoek uit gaan om te zien waar je last van hebt. Als je boorgaatjes/ boormeel aantreft kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat je inderdaad last hebt van houtworm.

Snelle en effectieve bestrijding

Het zelf bestrijden is meestal niet voldoende. En laat de bestrijding dan ook over aan een professionele bestrijder van Weening Services. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op en samen met u een geschikte dag voor een inspectie.

Onze unieke werkwijze

Bij Weening Services staat een goede service voorop. Wij maken er geen haast werk van en nemen echt de tijd voor uw probleem. We maken echt tijd vrij om het probleem grondig te analyseren. Dit is namelijk erg belangrijk: houtworm kan ook de draagkracht van het houtwerk aantasten, hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

Op basis van onze analyse geven wij een deskundig advies en wanneer professionele bestrijding nodig is ontvangt u van ons een transparantie offerte, zonder kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Daarnaast bieden wij een garantie. 

Afspraak maken

Wij komen graag bij jou langs voor een zorgvuldige inspectie en bepalen zo het plan van aanpak. Huur je ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de houtworm.