Wespen bestrijden Drachten

 

Weening Services helpt u snel en vakkundig van uw wespen probleem af!

 

Overlast van wespen?

 

Een wespennest kan in sommige gevallen veel overlast veroorzaken. Belangrijk voor een goede bestrijding is een trefzekere aanpak. Ga vooral geen uitvlieg openingen van nesten dichtmaken. Hierdoor is de kans groot dat de wespen agressief worden en zoeken altijd een uitweg. De kans is zeer groot dat de wespen zich in uw woning verplaatsen. Het is aan te raden een wespennest door een deskundige te laten verwijderen. Wij staan hiervoor 7 dagen per week voor u klaar.

De pluspunten van Weening Services:

 • Voor het bestrijden van wespen al jarenlang vakbekwaam
 • Binnen 24 uur geholpen is ons streven
 • Gediplomeerd wespenbestrijder
 • Ook voor vragen over wespenbestrijding altijd bereikbaar

 

Waarom kunnen wespen gevaarlijk zijn?

Doordat wespen agressief kunnen worden en hierdoor meerdere malen kunnen steken. Sommige mensen zijn overgevoelig voor het gif dat een wesp achterlaat hierdoor kan een allergische reactie ontstaan. Mocht dit het geval zijn neem dan zo snel mogelijk contact op met de dichtstbijzijnde huisarts.

  

Natuurlijk wilt u wespen op afstand houden dit kunt u zelf doen:

Noodzakelijk is dat containers en afvalbakken goed afsluiten en laat vooral geen etenswaren onafgedekt buiten staan. Tafels schoonhouden, lege verpakkingen en glazen opruimen. Wespen kunt u buiten houden door voor deuren en ramen horren te plaatsen.

 

Ondanks deze voorzorgmaatregels toch nog last van wespen de kans is dan groot dat in de buurt een wespennest bevindt. Een wespennest zit over het algemeen goed verstopt, in kieren, holtes in muren, gaten, onder dakbedekkingen en in de grond. Eén wespenvolk kan uitgroeien tot een bevolking van 7000 bewoners. Aanbevolen om een wespennest te verwijderen alleen als deze overlast veroorzaakt. Nimmer de aanvliegroutes dichtmaken.

 

Zelf verwijderen van een wespennest kan gevaarlijk zijn. Het raadzaam bij een wespenplaag een deskundige in te schakelen om het nest te laten verwijderen. Belangrijk is het nest professioneel te laten behandelen.

 

Weening Services staat voor u klaar 7 dagen per week.

 

Garantie wespenbestrijding

Wij geven garantie op de bestrijding van ons werk omdat wij verzekerd zijn van de kwaliteit die door ons is geleverd. Na 1 dag neemt het aantal levende wespen voor 75 tot 100% af door deskundige behandeling af. Mocht er 7 dagen na de bestrijding nog overlevende wespen gebruik maken van het zelfde nest, komen wij bij u terug voor een koste loze nabehandeling. 

Bij een succesvolle bestrijding komt het in de praktijk bijna nooit voor dat er opnieuw gebruik wordt gemaakt van het oude wespen nest.

 

Vaak gestelde vragen  over wespen?

 

Waaraan herken ik  wespen? 

 • Wespen in Nederland die wij veel zien zijn voornamelijk de “gewone en de Duitse wesp” U kunt ze herkennen aan typerende zwarte en gele dwarstekening op het achterlijf. De robuuste koningin en de werksters die 10 tot 15 lang zijn. De werpster hebben stevige kaken transparante vleugels en een overgangsstuk van voor naar achterlijf.

 

Wanneer kan een wespenbestrijding bij mij thuis worden uitgevoerd? 

 • Meestal kunnen wij  de zelfde dag de bestrijding uitvoeren. Wij garanderen in ieder geval binnen 24 uur. Natuurlijk bent u vrij om een ander dag of tijdstip te kiezen.

 

Het gebruikte bestrijdingsmiddel is dit schadelijk, voor ons?

 • Bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken om het nest mee te injecteren zolang wij het laten waar het is. Hier bedoelen wij mee een nest bijvoorbeeld aan een boom niet direct na de behandeling moet verwijderen maar zolang wachten tot er geen activiteit meer is. Hierna kunt u het nest in een zak doen en afsteken met een mes of schop.

 

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van wespen neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

 • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
 • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
 • CPMV-Gecertificeerd
 • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact