Ongediertebestrijding Zorg 

Om het risico op een bijkomende infectie te minimaliseren, moeten de faciliteiten voor de behandeling van patiënten en de accommodaties zo steriel en schoon mogelijk worden gehouden. Bovendien zijn verzorgingstehuizen, klinieken en ziekenhuizen drukke plaatsen waar ook maaltijden in rondgang zijn. Het is dus aannemelijk dat hierdoor ongedierte wordt aangetrokken. In de gezondheidszorg kunnen de gevolgen voor uw patiënten als uw medewerkers erg groot zijn. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld klachten patiënten, cliënten, goede naam en aantasting materiaal.

Weening Services is de preventie- ongediertebestrijder en -preventie in de zorg.

Ons professionele ontzorgd pakket

Weening Services is ervan overtuigd dat ongediertepreventie altijd beter is dan ongediertebestrijding in de zorg. Hiervoor hebben we dan ook ons Plaagdier Ontzorgd pakket. Met dit plan werken we op een professionele en succesvolle manier samen naar de juiste oplossingen voor uw plaagdiervraagstukken. Wij hebben als geen ander de kennis   om u te adviseren en te helpen met het nemen van de juiste maatregelen wat betreft preventie- en ongedierte bestrijding  in de zorg.

Gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie

De gezondheidzorg is één van de branches waarmee Weening Services veel ervaring heeft. We weten alles op het gebied van hygiëne, kwaliteit en de bijbehorende normen. 

Voor een gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor ongediertebestrijding neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers.