Ongediertebestrijding en ongediertepreventie

Weening Services is dé expert op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie in Friesland, Groningen en Drenthe. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Met ruim 20 jaar ervaring staan wij garant voor een plaagdiervrije omgeving. Wanneer u Weening Services inschakelt is overlast van ongedierte voor u geen probleem meer. 

Weening Services voor het bestrijden van ongedierte

Weening Services is gecertificeerd specialist in de bestrijding en het voorkomen van alle soorten ongedierte. Onze medewerkers zijn met het diploma “bestrijdingskundige dierplagen en houtverwerkende schimmels”, allemaal gecertificeerde vakmensen. Voor ongediertebestrijding in Groningen, Friesland en Drenthe kunt u bij ons terecht. Weening-medewerkers zijn up-to-date dankzij een jaarlijkse bijscholing op het gebied van vakkennis en actuele ontwikkelingen.

Ongediertebestrijding in de buurt van Groningen, Friesland en Drenthe

Weening Services heeft voor iedere instelling en elke bedrijfstak een effectief ‘ongediertepreventieplan’ beschikbaar, indien gewenst inclusief een HACCP- logboek administratie. 

Weening Services adviseert en bestrijdt ongedierte op vakkundige wijze bij:

  • Bedrijven
  • Instellingen
  • Particulieren
  • Voedingsmiddelensector

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in FrieslandGroningen en Drenthe en/of een inspectie kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.