Ongediertebestrijding voor bedrijven

Kwaliteitssystemen

Veel bedrijven hebben te maken met diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, IFS, GMP en AIB.
Weening Services heeft voor deze bedrijven een plaagdier bestrijdingsplan. Met dit plaagdier bestrijdingsplan, dat specifiek is afgestemd op uw onderneming, is het doel om plaagdieren te voorkomen en ze zo nodig te bestrijden. Door het nemen van preventieve maatregelen kunnen veel problemen voorkomen worden. Weening Services inspecteert bedrijven met regelmaat en maakt van elke inspectie een rapport.

De voordelen van Weening Services:

  • Vakkundig personeel
  • Milieuvriendelijk
  • Plaagdier ontzorgd pakket
  • Gecertificeerd
  • Afspraak = afspraak
  • Geen voorrijkosten

Bedrijfshygiëne

Een belangrijk onderdeel van ongediertepreventie is een nette bedrijfshygiëne. Dit voorkomt ongedierte. Ongedierte kan uw bedrijf veel schade toebrengen, zowel materieel als immaterieel. Weening Services heeft voor iedere bedrijfstak een passend plaagdierpreventieplan met verslaggeving in een logboekadministratie. De verslaggeving in het logboek en werkwijze zijn in overeenkomst met HACCP, BRC, IFS en AIB richtlijnen.

Weening Services heeft naast bestrijding en detectie systemen ook meerdere preventieve maatregelen in huis, met handige tools die het verder afmaken. Zo kunt u bij Weening Services onder meer een plaagdier service overeenkomst afsluiten. Wij bezoeken uw bedrijf dan een vast aantal keren per jaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over plaagdieren.

De ambitie van Weening Services is uiteindelijk om u een totaaloplossing te bieden, die volledig is afgestemd op uw bedrijf en zeker niet te vergeten op uw wensen.