Verstopte afvoer? Weening Services lost het op!

Weening Services is deskundige in rioleringswerk en kan elke riolering reinigen en ontstoppen.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste apparatuur, hierdoor zijn de meeste verstopte afvoeren binnen een uur ontstopt.

Binnenshuis worden de afvoerleidingen mechanisch gereinigd. U kunt hierbij denken aan o.a. gootsteen, wastafel, vaatwasser, toilet en keukenafvoer. De leidingen worden weer schoongevreesd tot de originele diameter.

Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom uw woning wordt gebruik gemaakt van een hogedrukreiniging. De restanten van de verstopping verdwijnen zo rondom uw huis.

Indien blijkt dat de afvoer defect is, dan kunnen wij eventueel, door middel van een camera inspectie, de locatie van het defect traceren.

We zijn u met alle plezier van dienst in onder andere de volgende plaatsen: Leeuwarden, Drachten, Groningen, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Roden, Marum, Haren, Peize, Hoogeveen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure en Hoogezand.

Neem nu contact op

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie van onze rioolservice neemt u contact met ons op via het contactformulier of één van de onderstaande telefoonnummers.