Boktorbestrijding Friesland, Groningen en Drenthe

Weening Services is gespecialiseerd in het bestrijden van boktor. Voor wij met een boktorbestrijding beginnen komt er een gecertificeerde deskundige langs voor een boktorinspectie. Samen met u stellen we een passend bestrijdingsplan op. Hierbij bespreken we welke bestrijdingsmethode gekozen wordt om de boktor te bestrijden.

Boktor herkennen?

Wanneer u gaatjes in het hout ontdekt van ongeveer 2 á 5 millimeter, zijn de larven volwassen geworden en uit uw hout gevlogen. Een volgroeide boktor eet bijna niets meer en legt alleen maar eitjes.

Bestrijden belangrijk?

De larve van een boktor kan in acht tot tien jaar tijd een houten balk onherstelbaar beschadigen. In de zomer legt de boktor zo’n 150 tot 300 eitjes. De larve van de boktor is in ongeveer vijf jaar volwassen. Dit betekent dat in korte tijd uw balken of houten vloer door de boktor opgegeten kan worden. Snel en grondig bestrijden is van groot belang.

Afspraak maken?

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in FrieslandGroningen en Drenthe en/of een inspectie kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.