Ongediertebestrijding en Ongediertepreventie

Weening Services is dé expert op het gebied van ongedierte bestrijding & preventie in Friesland, Groningen en Drenthe. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. Met ruim 20 jaar ervaring zijn staan wij garant voor een plaagdier vrije omgeving. Wanneer u Weening Services inschakelt is overlast van ongedierte voor u geen probleem meer. Wij garanderen dat alle ongedierte daarna weg is.

Weening Services voor het bestrijden van ongedierte

Weening Services is gecertificeerd specialist in de bestrijding en het voorkomen van alle soorten ongedierte. Onze medewerkers zijn met het diploma "bestrijdingskundige dierplagen en houtverwerkende schimmels", allemaal gecertificeerde vakmensen. Voor ongedierte bestrijding in Groningen, Friesland en Drenthe kunt u bij ons terecht. Weening-medewerkers zijn up-to-date dankzij een jaarlijkse bijscholing op het gebied van vakkennis en actuele ontwikkelingen.

Ongediertebestrijding in de buurt van Groningen, Friesland en Drenthe

Weening Services heeft voor iedere instelling en elke bedrijfstak een effectief ‘ongediertepreventieplan’ beschikbaar, indien gewenst inclusief een HACCP- logboek administratie. Over ongedierte bestrijding in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen we u ook adviseren.

Weening Services adviseert en bestrijdt ongedierte op vakkundige wijze bij:

  • Bedrijven
  • Instellingen
  • Particulieren
  • Voedingsmiddelensector

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in Friesland, Groningen en Drenthe en/of een inspectie kunt u hier contact met ons opnemen of bellen naar één van de volgende nummers:

Surhuisterveen e.o. (0512) 332 108

Leeuwarden e.o. (058) 303 0412

Groningen e.o. (050) 305 0028

Drenthe (0592) 749 033

Weening Services is werkzaam in onder andere Drachten, Groningen, Leeuwarden, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure, Hoogezand, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogeveen.

Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

De garanties van Weening Services

  • Altijd bereikbaar: 7 dagen per week
  • 100%: Succes garantie, echt weg = weg
  • CPMV-Gecertificeerd
  • Geen voorrijkosten
Offerte aanvragen

Contact