Hygiëne is altijd en overal belangrijk, maar dat geldt al helemaal in de horeca. Als u in uw horecazaak problemen met de hygiëne heeft, kan dit erg schadelijk zijn voor uw reputatie. Op een plek waar eten en drinken aan klanten wordt geserveerd, moet het altijd schoon zijn. Daarom is ongedierte in de horeca zeer ongewenst. Maar hoe kunt u dat voorkomen?

Belang van ongediertebestrijding in horeca

Zoals gezegd is het vanwege de voedselveiligheid en de gezondheid van klanten belangrijk om ongedierte buiten de deur te houden. Problemen hiermee kunnen u reputatieschade opleveren. Daarnaast zijn horecabedrijven ook verplicht zich aan regels met betrekking tot hygiëne en ongedierte te houden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert dit regelmatig met inspecties en bij overtredingen neemt de NVWA maatregelen.

Zo kunt u ongedierte in de horeca voorkomen

Reden genoeg dus om er alles aan te doen om ongedierte in de horeca te voorkomen, zowel in de keuken als het gedeelte waar uw klanten komen. Ratten, muizen, vliegen en andere ongewenste gasten moeten zo goed mogelijk uit uw zaak geweerd worden. Gelukkig zijn er diverse dingen die u zelf kunt doen om ongedierte tegen te gaan.

Ongediertebestrijding door Weening Services

Weening Services kan u helpen met ongediertebestrijding in de horeca. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we ongedierte effectief kunnen tegengaan. Daarbij werken we volgens we volgens de HACCP-normen en zijn we gecertificeerd volgens verschillende keurmerken. Weening Services is de beste partner voor professionele ongediertebestrijding in de horeca in Friesland, Groningen en Drenthe.