Houtworm bestrijding Beilen en omgeving

Heeft u houtworm ontdekt in uw woning? Dan moet u ze bestrijden. Houtworm zijn larven die zich nestelen in houten constructies en zijn te herkennen aan de ronde gaatjes van enkele millimeters breed die ze achterlaten in het hout, evenals aan de uitwerpselen bij deze gaatjes.

Uw pand verbouwen of renoveren?

Voer eerst een houtworminspectie uit met Weening Services om houtworm vroegtijdig te signaleren en effectief te behandelen. Hiermee kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Weening Services heeft meer dan 20 jaar ervaring als ongedierte- en houtwormbestrijder en heeft daardoor veel expertise opgebouwd.

Waarom houtworm bestrijden?

Het is noodzakelijk omdat de larven drie tot vijf jaar ongestoord in het hout kunnen leven voordat ze zich tot houtkevers ontwikkelen en uitvliegen. Als u de bestrijding niet tijdig uitvoert, kunnen de wormen zich zelfs naar het huis van uw buren verspreiden. Schakel bij grote oppervlakken een professional zoals Weening Services in.

Waarom Weening Services?

Waarom Weening Services kiezen voor houtwormbestrijding? Als u last heeft van houtworm in Beilen en omgeving, bent u bij Weening Services aan het juiste adres. Wij helpen u snel met de bestrijding van houtworm.

Een houtwormtechnicus komt ter plaatse voor een deskundige inventarisatie en stuurt binnen twee dagen een vrijblijvende offerte op maat. Als u ervoor kiest om de houtwormbehandeling door Weening Services te laten uitvoeren, ontvangt u van ons een garantiecertificaat met een jarenlange garantie, die ook overdraagbaar is als u uw woning verkoopt.

Weening Services voert jaarlijks vele inspecties en behandelingen uit voor de bestrijding van verschillende houtaantastende insecten, wat ons veel ervaring heeft opgeleverd met diverse oppervlaktes, houtsoorten en objecten.

Meer weten?

Houtworm bestrijden in Beilen en omgeving? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor houtwormbestrijding via het volgende nummer: Beilen e.o.(0592) 749033