Houtworm bestrijding Drachten en omgeving

Heeft u houtworm aangetroffen in uw woning? Dan is het bestrijden noodzakelijk. Houtwormen zijn namelijk larven, die zich in houtenconstructies nestelen. Ze zijn vooral te herkennen aan de ronde gaatjes van enkele millimeters breed die zij achterlaten in het hout. Ook zijn ze te herkennen aan de uitwerpselen die zij achterlaten bij de gaatjes.

Renovatie of verbouwen van uw woning of bedrijfspand?

Bent u van plan bedrijfspand/woning te verbouwen of te renoveren in en om Drachten? Laat vooraf een houtworm inspectie uitvoeren door Weening Services. Hierdoor kunt u vroegtijdig houtworm signaleren en deze houtworm effectief behandelen. Waardoor u op langere termijn veel geld kan besparen. Weening Services is al meer dan 20 jaar werkzaam als ongedierte, houtworm, bestrijder. Doordat wij zolang actief zijn hebben wij veel ervaring en expertise opgebouwd.

Waarom houtworm bestrijden?

Het bestrijden van houtworm is noodzakelijk. De larven kunnen van drie tot vijf jaar ongestoord in het hout leven, voordat ze zich ontpoppen tot een houtkever en uitvliegen. Wanneer je de bestrijding niet vroeg aanpakt kunnen de wormen zich verspreiden naar zelfs het huis van de buren. Het is dan ook belangrijk om bij grote oppervlakken een professional zoals Weening Services in te schakelen.

Waarom een houtworm bestrijding laten uitvoeren door Weening Services

Heeft u last van houtworm in uw woning of bedrijfspand en woont u in en rondom Drachten? Dan bent u aan het juiste adres bij Weening Services. Wij helpen u binnen no-time met een houtworm bestrijding.

Een houtworm technicus komt ter plaatse voor een deskundige inventarisatie en stuurt u binnen twee dagen een vrijblijvende offerte op maat naar u toe. Indien u er voor kiest om de houtworm behandeling door Weening Services te laten uitvoeren ontvangt u van ons een garantiecertificaat met daarbij een jarenlange garantie, die tevens overdraagbaar is indien u uw woning verkoopt.

Ter bestrijding van vele hout aantastende insecten voert Weening Services jaarlijks vele inspecties en behandelingen uit. Hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende oppervlaktes, soorten hout en objecten.

Houtworm bestrijden in Drachten en omstreken

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van houtworm neemt u contact met ons op via het volgende nummer:
Drachten e.o. (0512) 332 108

Meer weten?

Wij komen graag bij jou langs voor een zorgvuldige inspectie en bepalen zo het plan van aanpak. Huur je ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de houtworm.