Houtwormbestrijding

Heeft u houtworm aangetroffen in uw woning? Dan is het bestrijden noodzakelijk. Houtwormen zijn namelijk larven, die zich in houtenconstructies nestelen. Ze zijn vooral te herkennen aan de ronde gaatjes van enkele millimeters breed die zij achterlaten in het hout. Ook zijn ze te herkennen aan het boorhout dat zij achterlaten bij de gaatjes.

Renovatie of verbouwen van uw woning of bedrijfspand

Bent u van plan uw woning te verbouwen of te renoveren? Laat vooraf een houtworminspectie uitvoeren door Weening Services. Hierdoor kunt u vroegtijdig houtworm signaleren en deze houtworm effectief behandelen, waardoor u op langere termijn veel geld kan besparen. Weening Services is al meer dan 20 jaar werkzaam als houtwormbestrijder. Doordat wij zolang actief zijn, hebben wij veel ervaring en expertise opgebouwd.

Waarom houtworm bestrijden?

Het bestrijden van houtworm is noodzakelijk. De larven kunnen van drie tot vijf jaar ongestoord in het hout leven, voordat ze zich ontpoppen tot een houtkever en uitvliegen. Wanneer je de bestrijding niet vroeg aanpakt, kunnen de wormen zich verspreiden naar zelfs het huis van de buren. Het is dan ook belangrijk om bij grote oppervlakken een professional zoals Weening Services in te schakelen.

Waarom een houtwormbestrijding laten uitvoeren door Weening Services

Heeft u last van houtworm in uw woning of bedrijfspand en woont u in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan bent u aan het juiste adres bij Weening Services. Vanuit Augustinusga in Friesland helpen wij u binnen no-time met houtwormbestrijding.

Een houtwormtechnicus komt ter plaatse voor een deskundige inventarisatie en stuurt binnen twee dagen een vrijblijvende offerte op maat naar u toe. Indien u er voor kiest om de houtwormbehandeling door Weening Services te laten uitvoeren, ontvangt u van ons een garantiecertificaat met daarbij een jarenlange garantie, die tevens overdraagbaar is indien u uw woning verkoopt.

Ter bestrijding van vele houtaantastendeinsecten voert Weening Services jaarlijks vele inspecties en behandelingen uit. Hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende oppervlaktes, soorten hout en objecten.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in FrieslandGroningen en Drenthe en/of een inspectie kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.