Mieren

Een mierenplaag in uw huis of tuin is één van de vervelendste dingen die u kan overkomen. Een mierenplaag is niet alleen vervelend, maar mieren kunnen ook etenswaren en plekken besmetten met de bacteriën die zij bij zich dragen. U wilt dus zo snel en efficiënt de mieren bestrijden.

Mieren bestrijden in het algemeen

Een mierennest bestrijden is een lastige zaak. Het zijn namelijk sociale kolonievormende-insecten. Ze bouwen hun nesten in de bodem of holle bomen. Doordat zij zich op moeilijk bereikbare plekken nestelen zijn ze vaak lastig te bestrijden.

Een mierenplaag herkennen is erg simpel

Vermoed u last te hebben van een mierenplaag? U herkent een plaag aan de volgende signalen:

Mierenplaag voorkomen

Er zijn een paar kleine maatregelen die u kunt nemen om een mierenplaag in de toekomst te voorkomen.  Mieren zijn voornamelijk op zoek naar eten, daarom is het belangrijk om uw container en voedingsmiddelen goed af te sluiten, etensresten meteen op te ruimen en uw keuken schoon achter te laten.

Mieren bestrijden

Om een mierenplaag efficiënt te bestrijden moet het mierennest verwijderd of geheel vernietigd worden. Wanneer u een van onze experts inschakelt zal de professionele mierenbestrijding effectief zijn. Het mierenprobleem zal binnen enkele dagen opgelost zijn. De duur van dit proces is afhankelijk van de omvang van het probleem.

Vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor bestrijden mieren

Mieren bestrijden doe wij onder andere in de volgende plaatsen: Groningen, Drachten, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak voor ongedierte bestrijding in FrieslandGroningen en Drenthe en/of een inspectie kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.