Muizenplaag?

Last van muizen plaag in huis? Weening Services biedt effectieve muizen bestrijding voor bedrijven & particulieren. Wij zijn diplomeerde plaagdierbestrijders die precies weten hoe wij effectief muizen moeten bestrijden en herhaling van muizen overlast kunnen voorkomen.

Risico’s van een muizenplaag

Muizen overlast is niet alleen erg vervelend voor u en uw medewerkers, het kan ook negatieve reputatie zijn voor uw bedrijf. Muizen overlast kan leiden tot schade aan uw voorraad en uw gebouw, er is risico op salmonella en o.a. de ziekte van Weil bovendien verspreiding en besmetting van eventueel aanwezige voedingsmiddelen en andere goederen. Daarom is het van belang dat het bestrijden van muizen wordt uitgevoerd door ervaren muizen verdelgers, die muizen doeltreffend bestrijden en herhaling voorkomen.

Effectief bestrijden van muizen

Het bestrijden van muizen vraagt om een snelle aanpak. Doeltreffend muizen bestrijden begint met een inspectie. Onze deskundige inspecteert geheel vrijblijvend uw situatie. Indien nodig doen wij u direct een voorstel voor het bestrijden en weren van de muizen.

Muizenplaag bestrijden doen we onder andere in de volgende plaatsen:  Drachten, Groningen, Sneek, Wolvega, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Afspraak maken?

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van muizen kunt het contactformulier invullen of een van de volgende nummers bellen.