Muizenplaag?

Last van een muizenplaag in huis? Weening Services biedt effectieve muizenbestrijding voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gediplomeerde plaagdierbestrijders die precies weten hoe wij effectief muizen moeten bestrijden en herhaling van muizenoverlast kunnen voorkomen..

Risico’s van een muizenplaag

Muizenoverlast is niet alleen erg vervelend voor u en uw medewerkers, het kan ook negatieve reputatie zijn voor uw bedrijf. Muizenoverlast kan leiden tot schade aan uw voorraad en uw gebouw, er is risico op salmonella en o.a. de ziekte van Weil bovendien verspreiding en besmetting van eventueel aanwezige voedingsmiddelen en andere goederen. Daarom is het van belang dat het bestrijden van muizen wordt uitgevoerd door ervaren muizenverdelgers, die muizen doeltreffend bestrijden en herhaling voorkomen.

Effectief bestrijden van muizen

Het bestrijden van muizen vraagt om een snelle aanpak. Doeltreffend muizen bestrijden begint met een inspectie. Onze deskundige inspecteert geheel vrijblijvend uw situatie. Indien nodig doen wij u direct een voorstel voor het bestrijden en weren van de muizen.

Muizenplaag bestrijden doen we onder andere in de volgende plaatsen:  Drachten, Groningen, Sneek, Wolvega, Joure, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Hoogeveen, Roden, Marum, Haren, Peize en Hoogezand.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van muizen kunt het contactformulier invullen of een van de volgende nummers bellen.