Ongediertebestrijding levensmiddelen

U wilt uw bezoekers graag tevreden houden. Soms blijkt het dat er ook onwelkome gasten, zoals knaagdieren of vliegen, van uw gastvrijheid gebruik maken. Het is altijd mogelijk dat dergelijke overlast van ongedierte voorkomt in de buurt van levenmsmiddelen.

Uw goede naam die tot stand is gebracht door de kwaliteit die uw klanten van u verwachten wilt u behouden. Ongedierte kan deze kwaliteit behoorlijk aantasten. Weening Services dé plaagdierspecialist voor ongediertebestrijding in levensmiddelenbranche. Door ons speciale, op maat gemaakte Plaagdier Ontzorgd pakket maken we uw onderneming samen vrij van ongedierte.

Ongediertebestrijding in levensmiddelenbranche

Weening Services kent de risico’s van ongedierte als geen ander, en weet dus ook dat u zich wilt richten op uw bedrijfsvoering en uw klanten. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden voor preventie en ongediertebestrijding van u over. Wij werken met u samen via het steeds weer op maat gemaakte en bijgestuurde Plaagdier Ontzorgd pakket.

Waarom Weening Services?

Weening Services is de ideale partner, omdat wij inmiddels al jaren ervaring hebben opgebouwd op het gebied van plaagdierpreventie en ongediertebestrijding. Weening Services heeft oog voor het milieu, bovendien zijn wij gecertificeerd volgens het CPMG-keurmerk en werken we altijd volgens de laatste normen zoals HACCP.

Gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie

Heeft u interesse van ongediertebestrijding of bent u benieuwd naar wat ons Plaagdier Ontzorgdpakket voor u kan betekenen? Voor een gratis vrijblijvende afspraak en/of inspectie neemt u contact met ons op via één van de volgende nummers.