Last van stankoverlast in uw woning? Stankinspectie

Een niet goed of slecht functionerende riolering kan zorgen voor stankoverlast. Rioolstank is een veel voorkomend probleem dat vaak wordt veroorzaakt door open verbindingen en kleine scheurtjes in rioolleidingen. Doordat stankoverlast niet met het blote oog is waar te nemen, is het vaak heel lastig om de oorzaak te traceren. Met behulp van neveldetectie kan eenvoudig worden achterhaald waar de stankoverlast vandaan komt. Met behulp van een rookgenerator wordt het rioolstelsel gevuld met (natuurvriendelijke) rook. Doormiddel van deze methode zijn stankproblemen eenvoudig te traceren. De rook zal namelijk door de kleinste kieren of scheurtjes naar buiten komen (waar de stank dit namelijk ook doet).

Ook het niet functioneren van sifons en andere stankafsluiters wordt direct zichtbaar bij het gebruik van de rookgenerator. Indien blijkt dat de riolering defect is, dan kunnen wij eventueel, door middel van een camera inspectie, de locatie van het defect traceren.

Contactformulier

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie van onze rioolservice neemt u contact met ons op via het contactformulier of één van de onderstaande telefoonnummers.