Duivenoverlast?

Heeft u last van duiven en bent u op zoek naar een effectieve manier van duiven bestrijden? Weening Services is ervaren in het bestrijden van duiven, waardoor de overlast afneemt. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van uw tuin, balkon of schuur waar ze gemakkelijk in kunnen komen.

Schade door duiven

De uitwerpselen van duiven bevatten verschillende soorten bacteriën en kunnen hierdoor bijvoorbeeld voedselvergiftiging en papegaaienziekte veroorzaken. De uitwerpselen kunnen ook stankoverlast, verstoppingen en aantasting van materialen veroorzaken

Preventie en bestrijden van duiven

Door het vakkundig aanbrengen van bijvoorbeeld netten, pinnen en (schrik)draden op plaatsen waar duiven landen, kunnen duiven (grotendeels) bestreden worden.

Verdere maniere van bestrijden kunnen getroffen worden door:

Wij bestrijden duiven in de regio’s in: Groningen, Winschoten, Zuidlaren, Winsum, Oosterwolde, Beilen, Leek, Roden, Marum, Haren, Peize, Hoogeveen, Sneek, Wolvega, Harlingen, Joure en Hoogezand.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie voor het bestrijden van duiven kunt u contact opnemen via het volgende formulier of één van de volgende nummers bellen.