Verstopt riool?

Een verstopt riool, een verstopte afvoer of een verstopte wc kunnen erg veel hinder veroorzaken. Ontstoppingsbedrijf Weening Services is gespecialiseerd in het ontstoppen van onder andere riolen, afvoeren en wc’s. Een snelle oplossing van ontstoppingsbedrijf Weening Services, zorgt ervoor dat u grotere schade en ergernis voorkomt.

Voorkom ontstoppingen

Zorg ervoor dat er regelmatig een ontstoppingsbedrijf langskomt, zodat u voorkomt in plaats van geneest. Voorkomen is beter, omdat tijdig eventuele problemen herkend worden en dus kunnen worden voorkomen.

Mechanisch reinigen van afvoerleidingen

Binnenshuis reinigen van afvoerleidingen, hierbij kunt u denken aan het toilet, keukenafvoer, wastafel of gootsteen bijvoorbeeld. Hierbij frezen wij met een machine de leidingen schoon zodat de afvoerleidingen weer tot de oorspronkelijke diameter zijn hersteld.

Grondafvoerleidingen worden ontstopt met waterdruk

Met waterdrukreiniging worden de leidingen buitenshuis rondom uw woning met hogedruk gespoeld, zodat vuil en vet wordt afgevoerd en de verstopping verholpen wordt.

Met behulp van Weening Services ontstoppingsbedrijf bespaart u veel ergernis en tijdverlies. Het kost namelijk vaak minder tijd om verstoppingen te voorkomen, dan om deze te herstellen.

Contact

Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie van onze rioolservice neemt u contact met ons op via het contactformulier of één van de onderstaande telefoonnummers.